Little House logo

Home

wat doen wij?

Tiny Houses

Van ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot oplevering

We zijn er trots op dat we een one-stop-shop zijn voor het ontwerp en de bouw van jouw perfecte tiny house. Onze getalenteerde en ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en bouwers werken nauw samen om elk aspect van jouw tiny house te ontwerpen en te bouwen, zodat het perfect past bij jouw levensstijl en behoeften. We zorgen ervoor dat elk detail wordt overwogen en uitgevoerd tot in de perfectie, van de plattegrond tot de afwerking en decoratie. We zetten ons in om onze klanten een naadloze en plezierige ervaring te bieden, van de eerste concepttekeningen tot de uiteindelijke oplevering.

Vakmanschap en kwaliteit

Wij bouwen tiny houses met vakmanschap en kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat onze tiny houses duurzaam en langdurig zijn. Onze bouwers zijn gepassioneerd en deskundig in hun vak, en elke stap van het bouwproces wordt zorgvuldig uitgevoerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat elk tiny house aan onze hoge standaard voldoet. We zijn trots op ons vakmanschap en onze kwaliteit, en we streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen met hun prachtige nieuwe tiny house.

Mantelzorgwoningen

Zorgeloos wonen is zorgeloos genieten

Voldoen aan alle behoeften

Bij Little House zijn we toegewijd aan het bieden van oplossingen voor mantelzorgers die op zoek zijn naar een geschikte woning voor hun dierbaren. Onze ervaren ontwerpers en bouwers werken nauw samen met jou om een op maat gemaakte mantelzorgwoning te ontwerpen en te bouwen die aan al jouw behoeften voldoet. We gebruiken duurzame en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de mantelzorgwoning jarenlang meegaat. Ons doel is om de mantelzorger en hun dierbaren te voorzien van een comfortabele en veilige omgeving die hen in staat stelt om dicht bij elkaar te zijn.

comfortabel en toegankelijk

We dat het belangrijk is om een comfortabele en toegankelijke woning te hebben voor dierbaren die extra zorg nodig hebben. Daarom hebben we een reeks mantelzorgwoningen ontworpen die zijn aangepast aan de behoeften van ouderen en mensen met een handicap. Onze mantelzorgwoningen zijn voorzien van brede deuren en gangen, lage drempels, badkamers met hulpmiddelen en andere functies die de toegankelijkheid en het comfort verbeteren. We gebruiken duurzame en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze mantelzorgwoningen jarenlang meegaan en zo een stabiele en comfortabele woonruimte bieden voor degenen die het het meest nodig hebben.

Prefab woningen

Prefab Tiny Houses met een uniek karakter van Little House

snel en efficiënt

Wij bieden een uitgebreid assortiment van prefab Tiny Houses die aan jouw wensen voldoen en die snel gebouwd kunnen worden. Onze prefab Tiny Houses worden op maat gemaakt en zijn vooraf geassembleerd op onze bouwlocatie. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte bouw zonder in te leveren op de kwaliteit van het ontwerp of de materialen. Ons deskundige team van ontwerpers en bouwers werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw prefab Tiny House aan jouw specifieke eisen voldoet en dat het binnen de kortst mogelijke tijd wordt geleverd.

duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken

Bij Little House Tiny Houses geloven we in het bieden van op maat gemaakte Tiny Houses, zelfs als ze prefab zijn. Onze ontwerpers werken nauw samen met jou om een uniek ontwerp te creëren dat past bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Onze prefab Tiny Houses worden op onze locatie gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzaam en langdurig Tiny House. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw prefab Tiny House uniek is, ondanks dat het een standaardontwerp is. We willen dat jouw Tiny House een ware afspiegeling is van jouw persoonlijkheid en stijl, terwijl we toch de voordelen van prefab constructie bieden.