Little House logo

Home

Tiny House

Ontdek de voordelen van een tiny house en vraag vandaag nog een offerte aan!

Onze modellen

Klein huis, groot plezier!

Model 1

Ons eerste model tiny house is het “A-frame” model, een compact en knus huis met een uniek schuin dak in de vorm van een ‘A’. Dit model heeft een oppervlakte van 18 vierkante meter en biedt plaats aan een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Het “A-frame” model is geschikt voor 1-2 personen en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Dit model heeft een gezellige en rustieke uitstraling en is ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en efficiëntie.

Nu vanaf:

p.o.a.

Model 2

Ons tweede model tiny house is het “Modern” model, dat ontworpen is met een eigentijds en strak ontwerp met veel licht en ruimte. Dit model heeft een oppervlakte van 25 vierkante meter en biedt ruimte voor een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Het “Modern” model is geschikt voor 1-4 personen en biedt veel opbergruimte en slimme oplossingen voor kleine ruimtes. Dit model is gebouwd met duurzame materialen en is ontworpen om comfortabel en stijlvol te zijn. 

Nu vanaf:

p.o.a.

Ontwerp op Maat

Bij Little House begrijpen we dat elk iedereen unieke wensen en behoeften heeft als het gaat om hun droomhuis. Daarom bieden wij ook een “ontwerp op maat” service aan voor mensen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerd tiny house. Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw samen met jou als klant om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. We bespreken de indeling, materialen, afwerkingen en stijl van het huis om ervoor te zorgen dat het perfect past bij jou.

Wat kan je verwachten

Natuurlijk de beste service en kwaliteit!

Maatwerk van begin tot eind

Dé specialist op het gebied van het ontwerpen en bouwen van tiny houses. Ons bedrijf is gevestigd in Uden vanuit daar bieden wij een compleet pakket aan diensten, van het eerste ontwerp tot de bouw van uw droom(tiny)huis.

Ons team van ervaren architecten en bouwprofessionals werkt nauw samen met onze klanten om unieke en energie-efficiënte tiny houses te ontwerpen en bouwen. We luisteren naar uw wensen en behoeften en vertalen deze in een aangepast ontwerp dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een compacte woning voor uzelf of een vakantiehuis voor uw gezin, wij hebben altijd een oplossing op maat.

duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken

Onze tiny houses worden gebouwd met duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken. We zorgen ervoor dat uw tiny house efficiënt en milieuvriendelijk is, zonder concessies te doen aan comfort of stijl. Daarnaast zijn onze bouwmethodes zijn snel en efficiënt, waardoor je snel van je tiny house kan genieten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers kunnen wij ervoor zorgen dat uw tiny house van alle gemakken is voorzien en volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Zorgeloos genieten

Bij Little House staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw tiny house perfect is, van het ontwerp tot de oplevering. We zijn trots op ons vakmanschap en we zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van uw tiny house, waar u ook bent.

Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en bouwen van duurzame en efficiënte tiny houses, dan bent u bij Little House aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw droomhuis.

Veel gestelde vragen

Wij beantwoorden ook graag jouw vragen onder het genot van een kop koffie!

De kosten van een tiny house kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van het huis, de gebruikte materialen, de locatie en de afwerking. Over het algemeen kost het bouwen van een tiny house tussen de €20.000 en €100.000, afhankelijk van het niveau van afwerking en de gebruikte materialen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de initiële kosten van het bouwen van een tiny house kunnen worden gecompenseerd door lagere energierekeningen, lagere kosten voor onderhoud en reparatie en de mogelijkheid om te leven met minder spullen en in een kleinere ruimte. Houd er ook rekening mee dat de kosten van het bouwen van een tiny house kunnen variëren afhankelijk van het land en de regio waar je woont.

Een tiny house kan erg energiezuinig zijn vanwege het kleine formaat en de efficiënte indeling. Door het kleine formaat is er minder energie nodig om het huis te verwarmen, te koelen en te verlichten. Ook hebben veel tiny houses duurzame functies, zoals zonnepanelen, composttoiletten en regenwatersystemen, waardoor het energieverbruik nog verder kan worden verminderd.

Het exacte energieverbruik van een tiny house is afhankelijk van factoren zoals de grootte van het huis, de locatie, de isolatie en de apparaten die worden gebruikt. Over het algemeen kan een tiny house echter veel energiezuiniger zijn dan een traditioneel huis, waardoor het een milieuvriendelijkere en goedkopere optie is op de lange termijn.

Het verkrijgen van een hypotheek voor een tiny house kan lastig zijn omdat het geen traditionele woning is. Er zijn echter enkele geldschieters en financiële instellingen die speciale leningen aanbieden voor de bouw of aankoop van een tiny house. Daarnaast kun je overwegen om een persoonlijke lening af te sluiten. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende opties en om te kijken welke het beste bij jouw situatie past.

In de meeste gevallen is er een vergunning nodig om een tiny house te bouwen, omdat het wordt beschouwd als een woning. De vergunningseisen variëren echter per gemeente en land, dus het is belangrijk om contact op te nemen met de lokale autoriteiten om te zien welke regels en voorschriften van toepassing zijn op jouw situatie.

De regels voor het wonen in een tiny house verschillen per land en gemeente. In sommige gebieden is het mogelijk om een tiny house te plaatsen op een tijdelijke of permanente locatie, terwijl in andere gebieden dit niet is toegestaan. Daarnaast kunnen er regels zijn met betrekking tot de grootte van het huis, de inrichting, de aansluiting op nutsvoorzieningen en het gebruik van het huis. Het is belangrijk om de lokale regels te onderzoeken voordat je begint met het bouwen of kopen van een tiny house.

Ja, veel tiny houses zijn ontworpen om verplaatsbaar te zijn en kunnen worden vervoerd op een trailer of op de achterkant van een vrachtwagen. Dit maakt het mogelijk om te reizen en op verschillende locaties te wonen. Het is echter belangrijk om te kijken naar de lokale regels en voorschriften met betrekking tot het verplaatsen van een tiny house.

De grootte van een tiny house kan variëren van ongeveer 15 m² tot 50 m². Het is belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke behoeften en de benodigde ruimte voor het dagelijkse leven, zoals slapen, koken en ontspannen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de lokale

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Tiny house!

Bij Little House staan we altijd voor je klaar.