Little House logo

Home

Wie zijn wij?

We stellen ons graag even aan je voor!

Een écht familiebedrijf

Met passie voor de bouw!

Samen vormen wij, Pascal, Christaan en Bas Schulz een hecht team dat zich richt op het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte woningen. Of het nu gaat om een tiny house, mantelzorgwoning of prefab woning, ze werken nauw samen met de klanten om hun visie tot leven te brengen. We luisteren naar de behoeften en wensen van de klant en vertalen deze naar functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen.

Bij Little House geloven we dat elk huis uniek moet zijn, net als de mensen die erin wonen. Met ons team kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is. We streven ernaar om woningen te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel, duurzaam en functioneel. Samen maken we uw droomwoning werkelijkheid.

Ons team

Wij staan voor jou klaar!
bas-schulz-little-house-uden

Bas Schulz

Bouwkundige

christaan-schulz-little-house-uden

Christaan Schulz

Senior administratief medewerker

pascal-schulz-little-house-uden

Pascal Schulz

Middenkaderfunctionaris

Onze Missie

Onze missie is om de visie van onze klanten tot leven te brengen. We luisteren aandachtig naar hun behoeften, wensen en ideeën, en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om een tiny house, mantelzorgwoning of prefab woning, we streven ernaar om een woning te creëren die perfect past bij de levensstijl en het budget van onze klant.

Kwaliteit en vakmanschap staan centraal in alles wat we doen. We maken gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken om woningen te creëren die energie-efficiënt en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en betrouwbaarheid.

Onze klanttevredenheid is van het grootste belang voor ons. We streven naar open en transparante communicatie gedurende het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en respect.

tiny-house-uden
tiny-house-laten-maken

Wil je meer weten over ons?

Bij Little House ben je altijd welkom!